Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Food Truck Fest Rijeka

Iza nas je otvorenje 2. U Nugentov park ispred Trsatske gradine.


Pin On Stall

Drugo izdanje Food Truck Festivala Rijeka otvara se ovog petka u Nugentovom parku Food Truck Festival u petak se vraća u Rijeku Proteklih dana epidemiološka situacija je sve pozitivnija a mnogi su oni koji s nestrpljenjem iščekuju toplije vrijeme i događanja na otvorenom prostoru a ono što je zasigurno razveselilo mnoge je najava.

Food truck fest rijeka. Otvoren Food truck festival u Rijeci 25 dana klope cuge i mjuze na kotačima. 3 hrs Rijeka Croatia. Tag food truck festival rijeka Autorica slikovnice Izgubljeni Flegi gostuje na Food Truck Festivalu Rijeka.

Food Truck festival Rijeka nastavlja u ljetnim ritmovima. Jučer je u čarobnom ambijentu Nugentovog parka ispred Trsatske gradine službeno otvoren prvi Food truck festival Rijeka. Kako je doživio veliki uspjeh ove godine seli se i u Rijeku.

Rijeka Nakon što je protekle godine po prvi put Food truck festival održan u Zagrebu i pobudio velik interes posjetitelja javnosti ali i cjelokupne gastro scene najveća gastro manifestacija ovog ljeta dolazi i u Rijeku točnije u Nugentov park ispred Trsatske gradine. Unikatni food truckovi smjestili su se na cijelom području Nugentovog parka ispred Trsatske. U cijelom parku smjestit će se dev.

Park ispred Trsatske Gradine. Dugo iščekivane ljetne dane Riječanke i Riječani konačno mogu provesti u ugodnoj atmosferi uz izvrsnu hranu široku ponudu pića i odličnu glazbu. Na radost gastroljubaca iz Rijeke i okolice drugo izdanje Food Truck Festivala Rijeka ponovno stiže u Nugentov park na Trsatskoj gradini.

Izdanja FTF-a Deni Srdoč gastro show. Riječ je o festivalu bogatog sadržaja i to na Trsatu najvažnijem riječkom turističkom hot spotu. Atraktivni Food Truck Festival na samom početku ljeta stiže i u Rijeku.

Najavljen prvi Food truck festival u Rijeci. Održava se u parku ispred Trsatske Gradine u periodu od 176. Rujna posjetitelji će moći uživati u omiljenom festivalu na kotačima koji.

Autorica slikovnice je Sandra Medica dugogodišnja pedagoginja Rijeka. Food Truck Festival Rijeka. Najveća gastro manifestacija ovog ljeta dolazi i u Rijeku točnije.

Pred nama su dani vrhunskog gastro užitka. Ovaj jedinstveni festival bit će održan u blizini simbola grada Rijeka - parku ispred Trsatske gradine. Kao i svoje radno vrij.

Food Truck Festival uklapa se u viziju urbanog turizma jedan od željenih pravaca razvoja Rijeke. Omiljeni gastro festival nastavlja oduševljavati gastroljupce a s dolaskom svježijih dana brojni su Riječani i Riječanke plažu odlučili zamijeniti chill zonom u Nugentovom parku. Danas je u Nugentovom parku na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije povodom najave Food truck festivala u Rijeci.

Kolovoza pa sve do 05. Ovaj događaj prvi put se održao prošle godine u Zagrebu na Jarunu. Ukoliko ne stignete na prvi termin ne brinite se jer će ponovno nastupati u 1530h.

Dodatni motiv za dolazak svakako je i bogat program koji su organizatori pripremili a. Kolovoza pa sve do 05. Nakon što je najavljeno da najveća gastro manifestacija ovog ljeta dolazi u Rijeku napokon je otkirivena i lokacija održavanja.

August 14 at 653 AM. U cijelom parku smjestit će. Otvorenje drugog izdanja Food Truck Festival Rijeka ovog petka u Nugentovom parku.

U Nugentovom parku će se smjestiti čak. Izdanja FTF-a na kojem je gostovao Deni Srdoč. Food truck festival će osim primamljive gastro.

A new concept in Croatia the Zagreb Food Truck Festival aroused great interest among the public and this summer apart from Zagreb the food trucks will also make their was to Trsat Rijeka and Kostrena. Omiljeni gastro festival nastavlja oduševljavati gastroljupce a s dolaskom svježijih dana brojni su Riječani i Riječanke plažu odlučili zamijeniti chill zonom u Nugentovom parku. Epidemiološke mjere zadnjih godinu dana nisu dozvoljavale održavanje previše evenata no s dolaskom ljeta to bi se ipak trebalo dijelom promijeniti a nema sumnje kako će mnoge posebno obradovati najava održavanja Food Truck Festivala u Rijeci.

Kolovoza pa sve do 05. Najveća riječka street food manifestacija ovog ljeta. Dodatno nas veseli da je on automatski i dio programa koji smo pripremili povodom SvVida blagdana zaštitnika našeg grada a vjerujemo i u to kako će biti jedan od uvoda u novo bolje.

Sri 11082021 u 1707. 8 Likes 0 Comments - Food Truck Festival Rijeka foodtruckfestivalrijeka on Instagram. Rujna posjetitelji će moći uživati u omiljenom.

Dodatni motiv za dolazak svakako je i bogat program koji su organizatori pripremili a kako se bliži vikend tako na red dolaze i sve zanimljiviji sadržaji. Svi u Rijeku na Food truck festival. Na Trsatu je jučer otvoreno prvo izdanje popularnog Food truck festivala koji je protekle godine oduševio na zagrebačkom Jarunu a konačno je red došao i na Rijeku.

Na radost gastroljubaca iz Rijeke i okolice drugo izdanje Food Truck Festivala Rijeka ponovno stiže u Nugentov park na Trsatskoj gradini. Food Truck Festival Rijeka veliki je gastro događaj koji se ove godine održava i u Rijeci. Food Truck Festival Rijeka is at Trsat Castle.

Zahvaljujemo se JGL Obitelj što su nam omogućili ovo gostovanje. Kolovoza Food Truck. U subotu nam u goste dolazi poznati riječki mađioničar i iluzionist Andrej Škedel koji će vas s početkom u 1330h uvesti u svijet magije i iluzije.

Food truck festival će osim primamljive gastro ponude nuditi i dobru zabavu uz čak 22 programa tijekom trajanja festivala. Ekipa koja stoji iza trucka foodie_rijeka vješto spaja okuse a na meniju imaju raznovrsna slana i. Zelena oaza Nugentovog parka pretvorila se u šarenu urbanu piknik zonu uz odličnu ponudu street food delicija i pića u kojima ćemo uživati sve do 11.

Na konferenciji su sudjelovali predstavnici organizatora. Lipnja od 17 sati do Rijeke će na četiri kotača stići prvi Food truck festival koji će biti parkiran u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine sve do 11. The first Food Truck Festival in Croatia which was a hit when it launched last summer at Zagrebs Lake Jarun is back.

Food Truck Festival Rijeka. Otvorenje drugog izdanja Food Truck Festival Rijeka ovog petka u Nugentovom parku. Otvoren je Food truck festival Rijeka 25 dana klope cuge i mjuze na kotačima.

Gozba u Nugentovom parku. Rijeka Od 13. Na veliku radost svih ljubitelja street food-a i dobrog provoda Food Truck Festival Rijeka produžit će svoje trajanje do 129.

Iako vjerujemo da će prvi razlog dolaska posjetitelja biti street food delicije potrudili smo se napraviti široki i raznovrsni program za sve uzraste i tako dati jedan razlog više za dolazak na festival kazao. Na radost gastroljubaca iz Rijeke i okolice drugo izdanje Food Truck Festivala Rijeka ponovno stiže u Nugentov park na Trsatskoj gradini. Slikovnica je prožeta ljubavlju i pažnjom prema životinjama a završetak priče je vedar i optimističan.

Rujna posjetitelji će moći uživati u omiljenom festivalu na kotačima koji donosi pregršt izvrsne klope cuge i mjuze. 321 neka zabava počne. Vedran Babić Ivor Brunjak i Matej Raguzin gradonačelnik Grada Rijeke Marko.

Food Truck Festival Rijeka added 37 new photos to the album.


Slovenia Outdoor Food Festival Culinary Market Odprta Kuhna Open Kitchen That Takes Place Every Friday Between March And Novem Ljubljana Slovenia Festival


Grub Tub On Display Yankees Menu Board Cheese Fries Hot Chicken Grubs


What To Eat At Every Tidbit Food Farm And Garden Cart Food Cart Food Park Garden Cart


Aruba Foodtruck Festival 2019 Aruba Food Truck Festival Festival


Poster Brussels Food Truck Festival On Behance Food Truck Festival Food Festival Poster Food Truck


Sea Food Free Psd Flyer Template Studioflyers Com Free Psd Flyer Templates Free Psd Flyer Psd Flyer Templates


Otvorenje Drugog Izdanja Food Truck Festival Rijeka Uz Chefa Denija Srdoca Fiuman Hr


Art Photography X2f Art Direction X2f Photography Alvaro Martino Company Soresa Pt Packaging Content Olive Oil Location Portugal The Zeytin


Austin Food Trucks Austin Food Trucks Food Court Design Food Park


Food Truck Logo Street Festival Van Fast Catering Outdoor Kitchen Labels And Badges Monochrome Style Foodtruck Logo Voedsel Catering


Food Truck Festival U Petak Se Vraca U Rijeku Novi List


Otvoren Je Food Truck Festival Rijeka Kigo Hr


Food Truck Fruit Seller Greengrocer Stand Fast Delivery Service By Aurielaki Food Truck Logotype For Organic Fruit Veget Food Truck Funny Doodles Fruit Cartoon


Street Food Festival Thailand Street Food Food Food Festival


Posting Komentar untuk "Food Truck Fest Rijeka"

https://www.highrevenuegate.com/zphvebbzh?key=b3be47ef4c8f10836b76435c09e7184f